Svetovanje

Sprejmemo vsak tehnološki izziv! Vedno radi svetujemo in veselimo se priložnosti skupaj razviti najboljšo rešitev za vaše poslovanje. Pokličite nas.

Razvoj

Za rešitev krojeno po vaših specifičnih potrebah nudimo celoten razvojni proces od in-house prototipov do turn-key produkta. Po potrebi si za investicijo v R&R za vašo rešitvev pomagamo pri pridobitvi evropskih sredstev.

Optimizacija

Z več kot desetletjem izkušenj pri avtomatizaciji v različnih industrijskih panogah, se priporočamo pri optimizaciji vaših produktov in procesov – večja kvaliteta vaših produktov in manjši stroški proizvodnje.

Izobraževanje

Vse naše rešitve odlikuje prijazen uporabniški vmesnik z obsežno dokumentacijo, vendar, po potrebi, vselej nudimo tudi izobraževanje vaših zaposlenih, da bi zagotovili optimalno operativnost.

Nadgradnje

Naše rešitve so zasnovane z mislijo na prihodnost – redne nadgradnje so tako dostopne preko enostavnih protokolov in, kjer je to možno, na daljavo. V primeru, da bi želeli obdržati vaš obstoječi system, nudimo tudi možnost retrofita.

Podpora

Naše stranke se lahko zanesejo na tehnično podporo za celotno življensko dobo naših rešitev in še dlje. Znani smo po hitrem odzivnem času in učinkoviti pomoči.

z Amplitudo do uspeha

Amplifying productivity.