Za vas razvijamo

Kontrolni sistemi

Razvijamo učinkovite in stroškovno ugodne kontrolne sisteme za zahtevne procese v najrazličnejših industrijskih in raziskovalnih panogah, od kemične industrije do raziskav fizike delcev. Za še tako specifične potrebe nudimo širok nabor rešitev in PLC ter SCADA paketov.

Več informacij

Industrijska avtomatizacija

Stopite z nami v naslednjo industrijsko revolucijo – Industry 4.0. Naša ekipa inženirjev na vašo zahtevo izdela celotno produkcijsko linijo, s kontrolnmi sistemi po meri, ali posodobi že obstoječe proizvodne procese. Pri tem se zanesemo le na visoko kakovostno opremo proizvajalcev kot sta Beckoff in Siemens, a vselej poskrbimo za konkurenčno ceno. Z dolgoletnimi izkušnjami v najrazličnejših industrijskih panogah se hitro prilagajamo novim izzivom vse nujnejše automatizacije. Naš pristop k avtomatizaciji je programska in konfiguracijska prilagodljivost sistema vašim potrebam.

Več informacij

Strojegradnja

Trend digitalizacije zajema vse industrijske panoge in hitro spreminja inženiring in gradnjo strojev, od izdelave CNC proizvodnih linij, robotiziranih delovnih okolij, do sistemov tekočih trakov. Svetovali vam bomo v skladu z vašimi specifičnimi potrebami in razvili celostno rešitev od strojne projektive, načrtovanja električnih shem, postavitve in zagona sistema.

Več informacij

Razvoj elektronike

Zamislili ste si tehnološko rešitev in jo želite preizkusiti? Za vas izdelamo prototip: pomagamo vam od prvega koncepta do študije izvedljivosti, pripravimo specifikacije, načrtujemo elektronsko vezje in shemo tiskanega vezja, z in-house prototipsko opremo izdelamo mini serijo prototipov za testiranje in preverbo načrta. Ko testi dokažejo popolnost koncepta pripravimo vaš produkt za serijsko proizvodnjo. Specializirani smo tako v programiranju ARM in AVR mikrokontrolerjev, kot v načrtovanju več plastnih tiskanih vezij visoke gostote.

Več informacij

Telemetrija in M2M

V načrtovanju in proizvodnji visoko tehnoloških elektronskih sistemov smo se izurili tudi v miniaturizaciji GPS naprav z nizko potrošjo energije, kot so na primer naprave za sledenje vozil voznih parkov, za katere smo razvili poslovno aplikacijo z vrhunsko real-time two-way M2M komunikacijo. Našo celostno rešitev za upravljanje flote vozil si lahko ogledate tu.

Več informacij

Strojno učenje

Algoritmi umetne intelligence so vse bolj nepogrešljivi v industrijski avtomatizaciji. Vzemimo kot primer kontrolo kvalitete vaše proizvodnje linije, ki je za vaše poslovanje ključnega pomena. Da bi bila slednja kar najbolj zanesljiva potrebujete sistem računalniškega vida za preveritev kakovosti proizvodov, ta sistem pa deluje optimalno le z algoritmi strojnega učenja. Z našimi izkušnjami pri implementiranju umetne inteligence v različnih aplikacijah se lahko zanesete na povečano produktivnost in zmanjšanje nepotrebnega balasta, torej optimizacijo vaše proizvodnje.

Več informacij

V številkah

Po več kot desetletju poslovanja nam zaupa vse več podjetij, zadovoljnih stalnih strank, s katerimi sodelujemo na dolgi rok, na številnih razvojno-raziskovalnih projektih v industrijski automatizaciji in optimizaciji strojne in programske opreme:

1+ let smo z vami
1+ zadovoljnih strank
1+ izpeljanih projektov
1M+ izvršenih meritev
z Amplitudo do uspeha

Amplifying productivity.